Optimerad för 1024*768-miljö

Stockholm 31 Mars - 2 April 2006

Avresa runt 16:00 från Borås, framme i Kungliga Apsudden vid 20-tiden där Hemström tar emot med glädje i blick!? Vi hann med en sväng på stan, tittade till Storstad, en verkligt kort sväng, mkt på schemat på lördagen!

Ja, lördag. Eftersom det ser ut som en lastbil kört över min skjorta så tar vi vägen förbi Günthers på Söder. Någon bra impulsköpare har jag aldrig varit och lyckas inte heller denna gång... nope, vidare till Nybroviken och båten... Där står SS Stockholm och väntar på oss, ska ta oss med ut i skärgården, under färden ska vi även avnjuta en brunch. Verkligen många vuxenpoäng till oss (var faktiskt rätt många under 70 år där).

Jag fick en värmechock när jag kom upp i restaurangdelen, f-n, vill jag basta går jag väl till badhuset, säkert 40 grader, huh, jaja, det lugnade ner sig så småningom. Sen var det typ "julbord", sill, lax, korv, revbensspjäll ja allt möjligt. Nubbe o sill kl 12 var ju en fin start på dagen, lägg därtill en rejäl dessert, så förstår ni att vi var både mätta o smålulliga. Turen gick till Vaxholm och tillbaka... vid 15-tiden var vi tillbaka i Stockholm.

Sen var det ju damlagsfest kl 18:30. Mariebergs SK heter laget och jag var på deras fest i höstas o då var det mycket trevligt! Jag hade präntat in hos mig själv att bordsdamen sitter till höger, sist pratade jag nästan uteslutande med damen till vänster... Vad händer? Jo, det är ju bordsplacering och nu har de satt mig längst in på ett bord, där jag inte har någon dam till höger!? F-n, vilken otur, nåväl det gick rätt okej ändå. En flaska vin på 2 personer, okej mat (var inte så hungrig efter brunchen). Sen dukades bord av och det blev lite traditionell disco och några karaokeförsök. Kul med halvprivata fester, man tjötar med allt o alla.

Mariebergs SK

S/S Stockholm (http://www.strommakanalbolaget.com/)


Glad? Ledsen? Förvånad? Sur? Spänd? Trött? You name it!

Middag på kvällen, lokalen heter Container o ligger vid odenplan.

Wedin

Linkan o "bordsdam" till vänster

Linkan och "bordsdam" till höger

Hemström o Wedin

Sängkammarblick

Servitör

Bar

Hema, dam (som vill vara anonym!?), Linkan

Camilla

Greven o "Magda"

Ett gäng damer (egentligen en rätt dålig bild)

Dans

Dans?

Dans

Dans