Optimerad för 1024*768-miljö

Åre 11-20 Mars 2006

Skidsemester i Åre! Tar tåget upp på lördag kvällen avresa runt 20:00. Hamnar i en hytt med ett trevligt par, är övertygad om att det tyckte sig ha haft en jäkla tur då Lingon, Greven, Wedin o Linkan dyker upp i hytten. Blir tjöt och några pilsner innan man slaggar, rätt så skakig färd och man sover i omgångar.

Vid 09-tiden på morgonen anländer vi till ett soligt Åre, blev att vi hyrde skidor och gav oss ut i backen med en gång. Inte så mkt snö men helt okej ändå, Hemström har tagit bilen upp från S-holm och ansluter. Bra det, med honom och bilens hjälp lyckas vi få upp vårt bagage till stugan, som enligt broschyr har 200 meter till torget, mer sant är väl kanske det 3-dubbla. Vi hittade dock en genväg ner till Bygget som vi var på 3 kvällar... helvete vad det gick i dansskorna ner där... på fredagkvällen gick jag upp också... tog nog 45 minuter att ta mig de 100 meterna... helt otroligt... (tänk om en vanlig svensson skulle gått den vägen!?)

After Ski hann vi med några gånger, varmt värre.. Dippan o Rydell o Qvick på torsdagen, då fick Linkan o Walter Bauer (Hema) på sig de gamla längdåkningsdressarna från sent 70-tal. Svensexa trodde några men icke då, jäkla bra drag och vi fick en jäkla massa mintu gratis i baren, vilket resulterade i att vi fått till en ganska hyfsad fylla redan klockan 18.

Rättkallt att springa omkring ute i klädseln sedan, något som jag väl märkte av först mot slutet av resan då lite feber och halsont gjorde sig påminnt, jaja, det var det väl värt! Annars kändes det lite som om vi var i ett glapp åldersmässigt. På Dippan o Bygget rätt ungt, när vi var på Country Club var VI yngst...

Vi träffade dock på ett tjejgäng på 8 pers så det var ju kul att festa lite med dem! På lördagen visade vi upp fantastiska färdigheter i köket då vi bjöd på Tacos...


Första ölen


I backen

Andra ölen?

I backen

Tredje ölen?

I backen, en del avstängda sådana, då det var Världscuptävlingar

Hema, finish på Selftimern

Linkan i backen

Lingon i solen vid stugan

Greven fixar stoganoff

Hema, Linkan på Bygget

Bygget

Bygget

Bygget

Vi trodde att vi stötte på gamla skidesset Bengt Fjällberg, visade sig vara fel...

Dags att gå på tur

På tur

På tur

På tur

På tur

Sol vid stugan

Armbrytning

Dags för After Ski på Dippan, Rydell&Quick spelar

Uppvärmning inför After Ski

Stretch

Hett på Dippan

Dippan

Rydell o Quick

Rydell o Quick

Rydell o Quick

Dippan

Dippan

Wedin o Greven på Dippan

After Ski - Inget för nybörjare

Linkan o Greven

Wedin, kort paus sen nya utmaningar

Lingon i Backen

Paus i solen

Från After Skin på Fjällgården

Från After Skin på Fjällgården

Matlagning hos damerna på lördagen

Lördagen

Lördagen, nej någon dubbelhaka syns icke!

Lördagen

Lördagen

Lördagen, Jessica o Sanna

Lördagen

Utsikt från Backen