Optimerad för 1024*768-miljö

Cityfest i Gävle, 6-9 Augusti 2003

Förra året gjorde vi vårt första besök på Cityfesten i Gävle, kul, mycket kul. Svängde ju speciellt bra nere på Schlagergolvet på CH:s sommardisco.

Därför var det aldrig någon tvekan om vi skulle åka upp i år, frågan var möjligen när! Eftersom jag hade semester så kunde jag mycket väl tänka mig att ansluta redan på onsdagen när kalaset drog igång. Larsa som ståtar med husrum var däruppe redan i början av veckan så det var ju bara att köra. Vester visade lite bristande rutin (han är ju ungdomen i gänget så det är väl okej antar jag) och hade börjat jobba denna vecka. Bra initiativ att ta ledigt på fredagen iallafall, det räddar lite av hans heder. Småbarnsföräldern Hederen beslutade sig också för att slå följe med Vester upp.



Yellow Mike spelar i O´learys öltältet på lördagen

Wester alias Storsumo sen han krossade Fredda J på Gökboet
Har han månne hittat sin överman???

CH - schlager i källaren.

Varm eller utspridd grogg på ryggen?

Pengar i överflöd, vad göra? Baren förstås!

Efter 3 dagar hos min syster i Stockholm, satte jag mig i Vita Blixten (Renault 19 -92) med sikte på Gävle. Dök upp där på eftermiddagen och Lars anslöt. Vi tog ett gemensamt beslut om att åka ut till Engeltofta och bada. Klockan var lite mycket så det var synd om alla tjejer som redan hunnit åka hem... Nåväl, det var väl lite kallare i vattnet än på Västkusten men utsikten över Korsnäs pappersbruk kompenserade detta mer än väl!

På vägen hem, gjorde Lars mig uppmärksam på att lägenheten där vi skulle bo saknade fungerande kyl&frys (fanns frys i källaren) så det skulle stannas till och köpa kylbox och kylklampar vilket vi också gjorde... Jag hade hittat en Golf -01 på nätet hos Bilmetro i Gävle så jag tänkte försöka passa på att provköra den på torsdagen, borde inte bli några problem, vi skulle ju bara ta några öl och kolla läget...
Vi klämde ett par öl på hemmaplan innan vi begav oss nedåt till tältet där Pumpbolaget skulle spela. På vägen ner passerade vi Heartbreak, ett ställe som inte står så högt i Lars ögon. "Jag kommer aldrig mer sätta min fot på det stället", sade han. Pumpbolaget är bra, lite dåligt med folk men vi hänger på så gott det går, blir väl en hel del öl också...

Framåt midnatt träffar vi på några kompisar till Lars som ska in på... ja just det, Heartbreak. Vi hänger på... Partypistolerna spelar, verkligen skitbra. Möjligen att vi är i den kondition att vi tom hade stompat till Arja Sajonmaa men ändå... Kul!!! Jag kommer också ihåg Lars när han hoppar på golvet och försöker sig på något rocktecken med ena handen... han verkar likt en politiker helt ha glömt alla tidigare uttalanden...

Torsdagen var tänkt som en "Provköra bil dag", av det blev det inget. Antagligen hade vi fått i oss någon skit under onsdagen som resulterade i huvudvärk, skumt, mycket skumt...

Försökte köpa loss den här tjejens tjusiga top till kommande
Glitter och Glamour fest, kändes som det var på gång men icke...

Glada tjejer på CH!

Hade med en Bruce Springsteen skiva till Gävle Linda men då hon inte
var ute på lördagkvällen fick den här slumpvis utvalda tjejen skivan!

Muntert gäng som precis kommit in på CH!
Även på torsdagkvällen blev det bra fart. Återigen hamnade vi i tältet där Pumpbolaget spelade, bättre ös idag! Hann sen med en sväng till O´learys tältet, där Lars tog hem 1:a priset i en häcktävling, jag kom 3:a... Sen framåt 01-tiden gick vi in på hotellet, CH... ner en sväng på schlagergolvet... fick en känsla av att det var lite sämre drag än förra året vi var uppe, dock helt okej.

Kände oss helt okej på fredagen så det blev en tur till Christer på Bilmetro och ut och provköra Golfen. Kändes bra! Sa att jag skulle fundera lite på det. Framåt 15 dyker Wester och Hederen upp, partysugna som bara den, vi ger oss ut i tälten för att käka och dricka lite öl... 5 öl senare ringer jag till Christer och säger att jag slår till, så gör man bilaffärer!

På kvällen tar vi en sväng till ett tält där Schlagermaskin spelar, rätt dåligt faktiskt, inga kul schlagerlåtar direkt. Istället beger vi oss till CH, där vi efter en stund hamnar nere i källaren på Schlagergolvet, j-kla bra drag! Tom bättre än förra året!!!
Lördagen blev väl fredagen ganska lik. Ner i öltältet på dagen, käka, dricka öl. Hem och fräscha till oss. Kylboxen var nog det varmaste stället i hela lägenheten så det blev till att dricka varma öl.

Ner till O´learys tältet och Yellow Mike. Var väl kanske sådär, inget extra. Istället ner till CH igen. Ner i källaren bara... Kul!!! Självklart körde vi på tills stället stängde.

Söndagen var väl lite motig, vi hörde också Gävles mest högljudda fruntimmer, det var ingen tvekan om vad de höll på med i den lägenheten... jaja, ha så kul ni, vi ska också ha kul... 50 mil i bil...

Några minnesbilder från Cityfesten och Gävle 2003:
* Lasse Berghagens "En kväll i Juni", spelades överallt!
* Slobodan som fick läggas till den tidigare samlingen
* Christer på Bilmetro

Ni som missade oss får en ny chans, 25:e oktober 2003, dyker vi upp igen, säkert på CH!!!

Vimmel på Ch... hade bara med kameran ut på lördagkvällen...
Lite länkar:
http://www.partypistolerna.nu
http://www.pumpbolaget.se
http://www.yellowmike.com
http://www.schlagermaskinen.com